Záložky

úterý 6. ledna 2015

Zima, kožíšky a horký čaj


Tak jsme jednou před Vánoci posedávaly ve SKOG-u, který jsme si mimochodem hodně oblíbily, a přemýšlely co se zimním focením. Sníh nikde, kluziště taky ne, všechny zimní nápady nepřipadaly v úvahu, a tak jsme se rozhodly nafotit PF-ko a novou cover fotku přímo tam. Propojily jsme skandinávskou atmosféru s teplými kožíšky a už bylo focení na světě. 

Celé to vzniklo úplně náhodou, především díky Paule Trebatické, slečně ve SKOG-u a mimochodem velice talentované fotografce. Poprosily jsme ji o pár fotek a celkem se i nasmály, Paula totiž nefotí "živé věci", ale zátiší a krajinu. Prý jsme byly moc pohyblivé:) Více o její krásné práci se dozvíte na jejím blogu.

Reportáž ze SKOG-u chystáme už brzy, nebojte, všechno jsme zjistily. Co to je, jak to vzniklo i co dobrého nabízí. Budete určitě spokojeni, tak jako my. Mezitím jsme během focení popřesouvaly nábytek a vytvořili "zimní" prostředí. A kožichy? Běžely jsme vybírat do nejbližšího Genesisu! Za 50 korun jsme pořídily tyhle krásky, které nás hned transportovaly do zimní nálady. Do smíchu nám bylo především z hraní rolí manželek ruských magnátů. Víte jak, běžné starosti, rubl spadl a my už nemáme na kožichy:)

Co říkáte na výsledek? Vzhledem k improvizaci jsme více než spokojeny (na žádný extra mejkap ani účes nebyl čas).













Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář! Z důvodu moderování se může objevit později.