Záložky

neděle 29. března 2015

Cupcake Cup 2015


Přátelé, kamarádi! Sice usilovně pracujeme na novém webu a snažíme se šetřit obsah na novou stránku, ale nemohly jsme vám upřít podívanou z Cupcake Cup 2015. Soutěž proběhla v Café Atlas a v tu chvíli tam bylo víc cupcakes než lidí. Hotová záplava!

SDV by nemohly na takové akci chybět, to je jasná věc. Druhý ročník této sladké soutěže organizovala naše blogerská kolegyně Veronika ze známého Z ghetta blogu. Veronika je mistryně v pečení cupcakes, které můžete dostat třeba ve Sklizeno na Dvořákově. Sama byla součástí poroty, spolu s panem Martinákem z Cukrářství Martinák a vítězkami loňského Cupcake cup.

Ochutnávat ale mohla i veřejnost, jak by taky ne, taky jsme měly na ramenou celou jednou kategorii, a to cenu veřejnosti. Ani jedna jsme nevěřily, že jsou některé soutěžící amatérky. Všechny cupcakes byly neskutečné! Mezi naše favority patřily mátové cupcakes se živým kvítím a kávové cupcakes, které vypadaly jak lotosové květy. Naprostá nádhera!

Ochutnávaly jsme co to šlo a nakonec si ceny odnesly ty nejpoctivější a nejkrásnější. Ještěže se nás ptali i na vzhled, rády jsme daly nejvyšší čísla hned několika soutěžícím. Nakonec jsme mohly sníst i ty velké výstavní kusy, takže ano, hned jsme běžely k lotosovému květu! Určité se staneme pravidelnými účastnicemi, nikde takové krásné cupcakes neuvidíte a za to ručíme!
































1 komentář:

  1. Podle některých fotek to vypadá skoro jako módní přehlídka, tolik krásných šatů pohromadě se jen tak nevidí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář! Z důvodu moderování se může objevit později.