Záložky

neděle 1. března 2015

Únorový Instagram


Další měsíc plný samých dobrých věcí je za námi! Důkazem je náš barevný Instagram. Co zajímavého jsme dělaly? Objevily jsme skvělé bistro Savec, které u vás mělo obrovský úspěch. Byly jsme tam hned třikrát a nehodláme přestat. 

V únoru Lucka byla i na krátkém víkendu v zahraničí, projela Paříž a Florencii, o její zkušenosti se můžete dočíst v nedávných článcích. Samozřejmostí bylo navštívení makronkového království Ladurée! Jak jinak? Z našich fotek je zřejmé, že jíme až příliš moc sladkého. S tím bohužel nic nenaděláme.

Během února jsme zvládly i nafotit valentýnské fotky pro blog ( a pro zábavu). Pobíhat po městě se zvláštními rekvizitami se stalo už naší rutinou. Ale jak my říkáme, rozdávaly jsme po Brně lásku. Květinami se snažíme přivolat jaro, které ale pořád nechodí. Asi se musíme snažit víc. Fotíme po Brně co se dá, po cestě do práce i z práce. Některá zákoutí prostě mají své kouzlo, s příchodem jara to ale bude extrémní podívaná. 

Nejvíc času věnujeme tvorbě nového webu. Není to žádná procházka růžovým sadem. Máme práce až nad hlavu, ale snažíme se všechno pěkně stíhat. Znovu upravujeme fotky, přehodnocujeme texty a hlavně se nemůžeme dočkat, až to celé spustíme. Je příjemné vidět, kolik práce je za námi každý jeden měsíc, Instagram nám to vždy připomene.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za komentář! Z důvodu moderování se může objevit později.